23948sdkhjf

Jysk i Vejle kåret til årets butik

Jysk i Vejle blev i lørdags kåret til årets butik ved Jysks årlige personalefest. Butikken i Vejle blev hyldet foran 1.600 mennesker.
Hvert år ved den årlige personalefest kårer Jysk årets butik. Jysk har 97 butikker i Danmark, og i år kunne Jysk-butikken i Vejle lade sig hylde som årets Jysk-butik.

- Det var en helt fantastisk oplevelse at stå foran så mange kollegaer og modtage prisen som årets butik. Det er vores butik, der har vundet, men der er rigtig mange, der har hjulpet til og alle har bakket op, siger Kim Daugaard, der er butikschef i Vejle.

En fælles indsats
Butikken i Vejle har det sidste år arbejdet hårdt for at opnå titlen som årets butik. Ifølge Kim, er titlen som årets butik et kæmpe skulderklap til alle medarbejdere i butikken, og de som har hjulpet til.

Jysks årlige personalefest blev i år afholdt i Odense Congress Center, hvor alle danske medarbejdere og deres ledsagere var inviteret til jubilæumsfest med underholdning af Anders Breinholt, Birthe Kjær, Zindy, Wafande, Pharfar, Festmaskinen, Tom Donovan, Rock Nalle, Tennis og Kato feat.: Bjørnskov - Djämes Braun - Electric Lady Lab.
Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1